Home / Любопитно / Сексбомба прави ревизиите в НАП-Бургас (Снимка 18+)
NAP

Сексбомба прави ревизиите в НАП-Бургас (Снимка 18+)

 

Момичето на „Плейбой“ Малта Пандева оставя колегите си без дъх

Нова сексбомба в държавната администрация остави без дъх данъчните в Бургас. 23-годишната Малта Пандева, позирала за водещи мъжки списания, нажежи до червено страстите в териториалната дирекция на Националната агенция за приходите (НАП). Красавицата неочаквано смени амплоато си и бе назначена за младши инспектор в отдел „Оперативни проверки“ в ТД на НАП в Бургас, съобщава в. Преса.

 

Според длъжностната й характеристика тя трябва да извършва проверки в търговските обекти – заведения, магазини и складове, и да следи за издаването на касови бележки и наличието на фискални устройства. Знойната брюнетка е сред най-горещите еротични топ модел в България според публикации в Интернет, през 2008 г. е работила като продавач консултант в еротичен магазин в Бургас, а последната й гореща фотосесия за корицата на мъжко списание през 2010 г. не остави нищо недоизказано. Новото й превъплъщение потопи в скръб ценителите на женските прелести.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Малта показва качества пред мъжката аудитория, но си има сериозен и богат приятел, за когото скоро ще се омъжва  

 

Сянка върху всеобщата радост сред данъчните от назначението й хвърли една любопитна подробност – изкусителката е дъщеря на Ваня Пандева, началник-отдел „Човешки ресурси“ в териториалната дирекция на приходната администрация, устояла на поста си при смяната на няколко от шефовете. От Пандева-старша, твърдят служители на НАП в морския град, зависят назначенията на външните кадри, вътрешните рокади в службата, израстването в кариерата, а заради тези й функции нейни опоненти я обвиняват в кадруване. Макар правилата за заемането на длъжност в приходната администрация да са визирани в Закона за държавния служител и Закона за НАП, Ваня Пандева определя вътрешните нормативни изисквания към кандидатите.

 

Сред данъчните в Бургас е загадка дали дъщерята е назначена след публично оповестен конкурс или след вътрешен подбор. Впечатление прави и още един детайл – макар да е сред най-успешните студенти в специалността „Маркетинг“ в Центъра по икономически и управленски науки в Бургаския свободен университет, Малта Пандева все още не е получила дипломата си и не е ясно какъв документ е приложен при назначението й.

 

 

 

 

 

 

 

 

PIKПрочетена (291)